Seidor creix un 20% i consolida el seu pla d'expansió

Seidor creix un 20% i consolida el seu pla d'expansió

/
La consultora multinacional tanca l'exercici 2016 amb una facturació total de 310 milions d'euros complint el seu objectiu de superar els 300 milions.
foto-roda-premsa-resultats-2016-seidor

Barcelona, 21 de febrer del 2017

Seidor, consultora multinacional especialitzada en serveis i solucions tecnològiques, ha tancat l'any 2016 amb una facturació total que ascendeix als 310 milions d'euros, pràcticament un 20% més que en el passat exercici, el que li ha permès mantenir el ritme de creixement anual de doble dígit.

"Aquests resultats posen en relleu que 2016 ha estat un any excel·lent per Seidor, en què hem aconseguit superar tots els objectius plantejats i en el qual hem assentat noves bases de creixement futur, com són les iniciatives de Seidor digital i Seidor labs. La nostra estratègia de diversificació del negoci i la nostra vocació d'expansió internacional, ens permetran seguir creixent a un bon ritme en els propers anys ", ha assegurat Eduard Farga, director general adjunt de la companyia. En aquest sentit, la companyia s'ha proposat superar els 350 milions d'euros en vendes l'any 2017.

Durant el 2016, Seidor ha contractat 600 nous professionals tot el món, 300 dels quals a Espanya, i espera seguir augmentant la seva plantilla en el present exercici amb un nivell de contractació similar al de l'any anterior. En l'actualitat, la consultora compta amb més de 3.600 professionals altament qualificats a nivell mundial que presten servei a més de 7.000 clients.

Per al 2017, les prioritats estratègiques seguiran sent la diversificació del negoci, via la digitalització (Seidor digital) i la innovació (Seidor labs), i l'aposta per l'expansió internacional. Addicionalment, la tecnologia Seidor acompanyarà a l'alpinista Ferran Latorre al cim del món a la primavera.

Aposta internacional

Créixer en nous mercats és clau per Seidor. A dia d'avui, la companyia està present en 26 països repartits per Europa, Amèrica, Orient Mitjà i Àfrica. En xifres, les vendes en els mercats internacionals han representat el 36% de la facturació.

Seidor ha anunciat que seguirà reforçant la seva presència internacional. Al 2016, va destacar l'adquisició d'Bluekey, una empresa sud-africana especialitzada en solucions de negoci amb més de 700 clients i 145 empleats, amb la qual Seidor continua consolidant la seva presència a l'Àfrica, un continent rellevant per al creixement futur de la companyia i en el qual va iniciar les seves activitats l'any 2015 amb l'obertura d'una filial al Marroc.

Innovar para créixer: Seidor labs

Al desembre de 2016, Seidor va inaugurar la seva nova seu de Seidor labs a Tona (Barcelona), el centre d'innovació tecnològica des del qual la companyia promou projectes vinculats amb àrees com l'internet of things, visió computeritzada, entorns immersius i solucions d'e health, entre d'altres. Així, entre els plans per 2017 de Seidor labs destaca el projecte "Seidor on top" amb el qual la consultora equip a l'alpinista Ferran Latorre en el seu repte 14x8000 (completar l'ascensió dels 14 cims més elevats del planeta sense utilitzar oxigen artificial). A la primavera, Ferran Latorre iniciarà l'expedició cap al cim de l'Everest, últim pic pendent per completar el repte, i en aquesta aventura comptarà amb l'equipament tecnològic de Seidor: un sofisticat sistema de monitoratge de l'alpinista que permetrà la geolocalització, conèixer les variables ambientals i també les seves constants vitals en temps gairebé real, gràcies a la plataforma cloud de SAP i a les comunicacions per satèl·lit. La tecnologia aportada per Seidor oferirà una experiència única als seguidors d'aquest esport, així com la possibilitat de recollir dades per a diversos estudis biomèdics en alçada.

Col·laboració amb ESADE per a formar directius en digitalizació

Un dels principals objectius de Seidor per seguir creixent és la seva aposta per a la transformació digital. Segons Farga, "volem convertir-nos en partner de referència per a impulsar la transformació digital de les empreses mitjanes i petites". Entre les iniciatives del 2017 per aconseguir-ho, destaca la creació d'un programa de formació directiva en digitalització en col·laboració entre ESADE i Penteo.

Reconeixements obtinguts per part dels partners

Seidor és un dels principals partners de serveis de SAP, Microsoft, IBM i una llarga llista de fabricants líders. En aquest sentit, durant 2016, ha estat reconeguda per diversos d'ells amb destacats premis, com són: SAP Pinnacle Award 2016 en la categoria de millor distribuïdor de serveis de valor afegit a nivell mundial, convertint-se en la primera consultora espanyola que aconseguia aquest guardó ; Millor Partner a Volum de Vendes de Llicències SAP Business One a Espanya; Major Nombre de Vendes a Llicències Noves totals de SAP; Premi IBM en Innovació en Nous Models de Negoci; i el Premi Huawei a Partner Revelació de l'Any, entre altres.

X
contactar