L'estratègia social ja forma part de l'ADN de les empreses. Després del boom de les xarxes, el concepte social business va obrint-se camí amb fermesa i instaurant una nova manera de dirigir, col·laborar i treballar dins i fora de les organitzacions.

La solució SAP JAM construeix una xarxa social empresarial que facilita la col·laboració a tots els nivells i en totes les àrees de l'organització. Entre altres possibilitats, i a diferència de la utilització de les xarxes socials externes, SAP JAM permet protegir les dades corporatives amb eines fiables de col·laboració social i accés segur des del núvol, compartir coneixement i contactar amb experts dins de l'organització en una matèria per a un projecte determinat, de forma ràpida, senzilla i segura, i facilitar el treball en equip i la resolució de problemes, accelerant i reforçant la presa de decisions.

SAP JAM és una eina ideal per alinear els objectius i tasques dels equips de treball, sincronitzar agendes i afavorir l'intercanvi continu d'opinions i idees.

proposta de valor

Connecta als empleats dispersos geogràficament

Permet compartir les millors pràctiques i prendre decisions consensuades

Unifica la informació, les aplicacions, els processos i les persones 

Accelera els temps de resposta

capacitats

capacidades-sap-jam

Comptem amb una àmplia base de clients que han implantat SAP JAM (+120)

capacidades-sap-cloud-data

S'integra tant amb les aplicacions locals com en el cloud

capacidades-interfaz-intuitiva

Interfície intuïtiva que facilita l'ús

necessites més informació?

X
contactar